Subskrypcja
Chcesz otrzymywać promocyjne
oferty handlowe? wpisz swój e-mail:

zapytaj eksperta
Kursy NBP z 31-10-2014
walutaskupsprz. 
tabliczka znamionowa

Dodaj nowy wpis            
Dodaj nowy wpis    

Autor: Karol
E-mail autora: orlik264@wp.pl
Miejscowość: Nowy Sącz
Data wpisu: 2011-12-24 19:39:13
Strona www:
Wpis: jestem po zakupie mieszkania ktore wlasnie remontuje potrzebowalem materialow. znajomy polecil mi ramex. podjechalem by zorientowac sie w cenach plytek, skierowano mnie do namiotu gdzie zostalem bardzo milo i fachowo obsluzony przez starszego pana Piotrka, bardzo mu za to dziekuje gdyz plytki ktore mi polecil po ulozeniu idealnie mi pasuja i ladnie wygladaja zapewne w najblizszym czasie znowu wstapie do ramex-u po nastepne materialy i fachowe doradztwo, oby wiecej takich pracownikow w marketach. zycze jemu oraz wszystkim takim fachowcom wesolych swiat z powazaniem Karol



Autor: Adam
E-mail autora: Adam.R1979@interia.pl
Miejscowość: Nowy Sącz
Data wpisu: 2011-07-28 19:17:24
Strona www:
Wpis: Bardzo dziękuje p. Tomkowi (z salonu łazienek) za miłą i fachową obsługę nie tylko w zakresie zakupów ale i porad technicznych. Mimo młodego wieku posiada wiedzę techniczną o towarze którym handluje, do tego poczucie humoru które nigdy go nie opuszcza sprawia że gdy wchodzę do sklepu po zakupy, nie koniecznie do łazienki od razu kieruje się po schodach do p. Tomka aby pomógł doborze odpowiedniego towaru. GORĄCO POLECAM!!!!



Autor: Maciej
E-mail autora:
Miejscowość: Muszyna
Data wpisu: 2011-07-25 14:46:59
Strona www:
Wpis: Zrobiłem zakupy w Państwa firmie przy ul. Wiśniowieckiego. Otrzymałem fachowe doradztwo oraz bezpłatny transport. Bardzo dobre ceny, miła i konretna obsługa. Tak trzymać



Autor: Jan
E-mail autora:
Miejscowość:
Data wpisu: 2011-03-15 20:43:41
Strona www:
Wpis: Kupiłem w firmie Ramex najlepszy steropian budowlany na rynku za najlepszą cenę. Polecam sklep oraz oferowane produkty.



Autor: Ewa i Robert
E-mail autora:
Miejscowość: Nowy Sącz
Data wpisu: 2010-10-15 20:01:29
Strona www:
Wpis: Dziękujemy za miłą i profesjonalną obsługę na ulicy Węgierskiej!!!



Autor: Wiktor
E-mail autora:
Miejscowość:
Data wpisu: 2010-09-06 19:26:24
Strona www:
Wpis: super market i super obsługa. Zwłaszcza ze strony kasjerek :) Młoda pani w okularach najpierw dokładnie wytłumaczyła mi lokalizacje towaru poczym szybko mnie obsluzyla i co wazne z usmiechem od poczatku do konca. Co jestem zawsze jest miła i usmiechnieta i pomocna. Wszedzie powinny być takie piekne kasjerki .Gratuluje super pracownicy. Oby tak dalej.



Autor: anonim
E-mail autora: tomek1254@dom.pl
Miejscowość: NS
Data wpisu: 2010-04-27 15:13:12
Strona www:
Wpis: DZIEN DOBRY!CHCIAŁEM PODZIEKOWAC ZA MIŁĄ OBSŁUGE NA UL WEGIERSKIEJ MACIE SŁODKIE KASJERKI ZWŁASZCZA TAKA CZARNULKE:)POZD! WRÓCE TAM :)DO NIEJ I OCZYWISCIE NA ZAKUPY OBY TAK DALEJ



Autor: WARSZTATY SZKOLNE ZSZ GORLICE
E-mail autora: zszwarsztatyjs@wp.pl
Miejscowość: GORLICE
Data wpisu: 2010-03-16 11:13:41
Strona www: zszgorlice@poczta.fm
Wpis: WARSZTATY WSPÓŁPRACUJĄ ZE SKLEPEM W GORLICACH OD KILKU LAT. OBSŁUGA SKLEPU JEST PRZYGOTOWANA PROFESJONALNIE, POTRAFI DOBRZE DORADZIĆ



Autor: arwex.pl
E-mail autora: arwex@arwex.pl
Miejscowość: Straszydle
Data wpisu: 2010-02-24 02:55:06
Strona www: www.arwex.pl
Wpis: Duży wybór materiałów, świetna obsługa, dobre ceny! Szkoda czasu na szukanie jeśli jest Ramex. Może skład bliżej mnie, ile można jeździć do N.Sącza. Pozdrawiam wszystkich Rafał



Autor: Andrzej
E-mail autora:
Miejscowość: Grybów
Data wpisu: 2010-02-16 11:21:39
Strona www:
Wpis: pierwszy raz w niedzielę odwiedziłem market i bardzo mile zostałem zaskoczony.Ceny płytek i paneli sa bardzo przystępne.Obsluga też bardzo miła.Bez porównania do Merkury Market w którym trudno dogadać się. Oby tak dalej!!!!



Autor: warsztaty szkolne zsz
E-mail autora: zszwarsztatyjs@wp.pl
Miejscowość: gorlice
Data wpisu: 2010-01-27 13:51:31
Strona www:
Wpis: miła i odpowiedzialna obsługa sklepu w Gorlicach, potrofią doradzić oraz załatwić potrzebny towar



Autor: Michał
E-mail autora: mi.wojna@poczta.onet.pl
Miejscowość: n sacz
Data wpisu: 2010-01-14 15:24:31
Strona www: brak
Wpis: Witam Chciałęm tylko powiedzieć że nowy market w biegonicach to - REWELACJA. Mozna kupic tam wszystko. to haslo dom ogrod mieszkanie idealnie go opisuje. od cegiel i cementu po garczki do kuchni. do tego przyzwoite ceny. polecam!



Autor: Ala
E-mail autora: brak
Miejscowość: Ptaszkowa
Data wpisu: 2010-01-12 15:08:45
Strona www: brak
Wpis: Wróciłam właśnie z dziećmi z otwarcia waszego marketu. bylo super. Dzieci świetnie się wybawiły. Gratuluje otwarcia nowej placówki. Cieszy człowieka to jak coś się rozwija u nas na sądeczyźnie.



Autor: Bożena
E-mail autora:
Miejscowość: Nowy Sącz
Data wpisu: 2009-12-13 19:54:53
Strona www:
Wpis: Byłam na otwarciu marketu.Spotkałam się z bardzo miłą obsługą w dziale informacji gdzie otrzymałam fachową doradę od pana tam pracującego,a uśmiechnieta pani zaprowadziła mnie na dział gospodarstwa domowego na którym zrobiłam zakupy.Gratuluję personelu.Napewno do Was wrócę na duże zakupy ponieważ będę robiła remont łazienki.



Autor: Michał Borowski
E-mail autora: brak
Miejscowość: Nowy Sącz
Data wpisu: 2009-09-08 11:23:04
Strona www: brak
Wpis: Bardzo dziękuje waszej firmie za zorganizaowanie festynu na miasteczku rowerowym. Zabawa była przednia. Cała rodzinka zadowolona, dzieciaki zachwycone. Mam nadzieje ze ta tradycja utrzyma sie w kolejnych latach. Za rok tez chcemy byc obecni. I tym razem nie ominie mnie zaden konkurs :)



Autor: anonim
E-mail autora: brak
Miejscowość: brak
Data wpisu: 2009-09-07 09:07:40
Strona www: brak
Wpis: z tym festynem to swietna sprawa. szkoda ze miasto nie organizuje wiecej takich imprez tylko musza to robic firmy prywatne. gratuluje pomyslowosci. pozdrawiam Łukasz



Autor: Sebastian M.
E-mail autora: sebo22@vp.pl
Miejscowość: Koninki
Data wpisu: 2009-06-18 10:32:33
Strona www: brak
Wpis: Witam Polecam tą firmę. Zrobiłem zakupy, dostałem spory rabat i transport na następny dzień dotarł do mnie zgodnie z obietnicą. Rzetelni i uczciwi ludzie.



Autor: Czarny
E-mail autora: brak
Miejscowość: brak
Data wpisu: 2009-06-01 22:35:20
Strona www: brak
Wpis: wszystko pozytywnie. polecam



Autor: Marcin
E-mail autora: m.duszko@vp.pl
Miejscowość: Podegrodzie
Data wpisu: 2009-05-18 08:47:58
Strona www: brak
Wpis: wszystko jak najbadziej ok. zakupy się udały. polecam



Autor: P.H.U. TEMBUD
E-mail autora: magazyn@sidzina.pl
Miejscowość: SIDZINA
Data wpisu: 2009-04-10 10:57:52
Strona www:
Wpis: PODZIĘKOWANIA DLA ANDZEJA MAJERCZAKA ZA PROFESJONALIZM I SZYBKOŚĆ REALIZACJI ZAMÓWIEŃ !!! TAK TRZYMAĆ !!!



Autor: wiesiek
E-mail autora:
Miejscowość: nowy sącz
Data wpisu: 2009-02-23 15:25:03
Strona www:
Wpis: Pracownicy na ulicy kolejowej bardzo rzetelni nie obiecują coś czego nie mogą załatwić, proszę ich wynagrodzić ! GODNI POLECENIA OBY TYLKO TAKICH PRACOWNIKÓW MIAŁ RAMEX...



Autor: Antek
E-mail autora: anton@o2.pl
Miejscowość: Barcice
Data wpisu: 2009-01-29 21:34:14
Strona www:
Wpis: Nareszcie nowa strona www. Teraz jest estetycznie i treściwie. Aż miło się patrzy. Pozdrawiam!



Autor: Małgosia
E-mail autora:
Miejscowość:
Data wpisu: 2008-12-30 21:14:00
Strona www:
Wpis: szybko sprawnie i bez problemowo, POLECAM



Autor: Mirek
E-mail autora: marko@vp.pl
Miejscowość: Nowy Sącz
Data wpisu: 2008-12-29 21:19:14
Strona www:
Wpis: Witam Kupiłem u was ściemniacz do światła prawie połowe taniej niż w innych sklepach. Jak wy to robicie że macie tak tanio? Co dziwne wszystko działa jak należy :) Macie u mnie +



Autor: Jan
E-mail autora:
Miejscowość: Krynica
Data wpisu: 2008-12-23 14:30:05
Strona www:
Wpis: Słowa uznania dla firmy.Jedyna firma w Nowym Sączu i okolicy gdzie błyskawicznie zrobiono mi projekt łazienki (gratis) i szybko dostarczono na miejsce towar który u Was zakupiłem. Nie wspomnę o super cenach!!! Gorąco polecam!!!



Autor: Stanisław
E-mail autora:
Miejscowość: Piątkowa
Data wpisu: 2008-07-02 16:34:29
Strona www:
Wpis: Mila obsluga, fahowe doradztwo, szybka dostawa. pozdrawiam;



Autor: Jacek
E-mail autora: jack24@poczta.onet.pl
Miejscowość: Marcinkowice
Data wpisu: 2008-03-19 17:31:12
Strona www:
Wpis: załatwiłem sprawę szybko i sprawnie. firma godna polecenia.



Autor: Darek
E-mail autora: gniadzia@interia.pl
Miejscowość: Bobowa
Data wpisu: 2007-10-20 10:58:29
Strona www: brak
Wpis: Ramex Nowy Sacz OK. Slowa uznania dla Andrzeja Majchrzaka, facet slowny i rzetelny bardzo udana wspolpraca wszystkim polecam



Autor: Tomek
E-mail autora: azet@skrzynka.pl
Miejscowość: Gorlice
Data wpisu: 2007-10-13 10:07:14
Strona www: brak
Wpis: Gratuluję pracowników w oddziale w Gorlicach. Obydwaj panowie bardzo mili, kompetentna obsługa, fachowe doradztwo. Gdy jest potrzebny jakiś materiał stają dosłownie na głowie, żeby był dostarczony na czas, jeżeli jest to możliwe oczywiście. Jestem bardzo zadowolony z kompleksowej obsługi przy konkurencyjnych cenach. Gorąco polecam.



Autor: Fajbusia
E-mail autora: brak
Miejscowość: Nowy Sącz
Data wpisu: 2007-07-31 22:16:55
Strona www: brak
Wpis: Pełen profesjonalizm pracownicy kompetentni i życzliwi pomogą,doradzą a nie wciskaja jakiegoś dziadostwa.Na szczególne wyróżnienie zasługują magazynierzy ci starsi bo młodzi są jeszcze nie doświadczeni opsługa doskonała szybka i rzetelna jestem pełna podziwu dla takich fachowców .Godni zaufania. Polecam bo warto Ja jestem zadowolona.I na pewno tu wrócę.



Autor: KRAKOWIANKA
E-mail autora: eruta@o2.pl
Miejscowość: Kraków
Data wpisu: 2007-04-14 07:56:21
Strona www: brak
Wpis: Filia w Krakowie- super pomysł.Fachowa i miła obsługa obsługa we wszystkich aspektach.Poszanowanie czasu klienta oraz terminowość i jeszcze jedno proponowanie produktów a nie natarczywe wpychanie co zdarzyło mi się na innych składach w Krakowie a jestem na to wyczulona.Pozdrawiam.



Autor: Bartosz
E-mail autora: bk@pgz.pl
Miejscowość: Żywiec
Data wpisu: 2007-04-11 23:09:10
Strona www: brak
Wpis: Jestem cholernie zadowolony z 10 letniej współpracy z RAMEXem. RAMEX dotrzymuje słowa.



Autor: Rafał SS
E-mail autora: rako30@op.pl
Miejscowość: Stary Sącz
Data wpisu: 2007-02-22 23:23:38
Strona www: brak
Wpis: Zadowolony pozytywnie po wizycie w Państwa firmie. Miła obsługa, transport na drugi dzień :-) może jedynie małe ilości płytek na promocji. Również można wiele poczytać na stronce. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów. Może jakaś promocja?



Autor: Stały klient
E-mail autora: brak
Miejscowość: Nowy Sącz
Data wpisu: 2006-12-27 14:34:48
Strona www: brak
Wpis: Firma ok. kompetentne osoby na odpowiednich miejscach. Bez zastrzeżeń. Miła obsługa. Sekretarka też niczego sobie



Autor: Dawid
E-mail autora: brak
Miejscowość: brak
Data wpisu: 2006-12-20 13:38:01
Strona www: brak
Wpis: super mili ludzie tworza naprawde super firme



Autor: klient
E-mail autora: brak
Miejscowość: brak
Data wpisu: 2006-11-26 17:19:40
Strona www: brak
Wpis: Jestem bardzo zadowolony z usług Waszej firmy. Fachowa,miła i szybka obsługa. Wielkie wrażenie wywarł na mnie bogato zaopatrzony sklep jak i jego obsługa.Wszystko dokładnie wytłumaczą,bez pośpiechu i nerwów. A kilka słów zadowolenia należy się też panom magazynierom. Pomimo iż mają tak wiele pracy zawsze znajdą czas aby szybko,dokładnie i sumiennie obsłużyć klienta.Wielki podziw dla nich. A szefowstwu firmy gratuluję tak dobrych i kompetętnych pracowników. Oby w polsce było więcej takich firm jak Wasza. POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH



Autor: Rodzina z NS
E-mail autora: pawel65@wp.pl
Miejscowość: NOWY SĄCZ
Data wpisu: 2006-09-04 21:19:37
Strona www: brak
Wpis: festyn waszej firmy bardzo mile bedziemy wspominac, strzałem w dziesi±tke było zaproszenie Cezarego Pazury, to było miłe rodzinne niedzielne popołudnie, dobrze ze taka firma docenia swoje miasto i co¶ dla niego robi !! Pomysł z kucykami idealny dla dzieci, tylko gdzie teraz moja córka chce konika do bloku.



Autor: adam
E-mail autora: brak
Miejscowość: brak
Data wpisu: 2006-06-22 21:29:21
Strona www: brak
Wpis: o nawet ostatnie aktualności są na bieząco. Pozdrowienia z Żywca.



Autor: Administrator
E-mail autora: wac@ramex.pl
Miejscowość: Nowy Sącz
Data wpisu: 2006-04-25 13:53:02
Strona www: brak
Wpis: Godziny otwarcia są juz podane na stronie, co do aktualizacji taboru samochodowego nastapi to niebawem. Pozdrawiam



Autor: p
E-mail autora: brak
Miejscowość: brak
Data wpisu: 2006-04-17 19:28:20
Strona www: brak
Wpis: Brakuje informacji od której owieracie swoje placówki handlowe



Autor: dzstfghazrft
E-mail autora: brak
Miejscowość: brak
Data wpisu: 2006-03-08 07:40:16
Strona www: brak
Wpis: macie strasznie nieaktualna stronew. nie ma wgóle wszystkich zdjec taboru samochodoweg. zaktualizujcie to sobie.



Autor: romulus
E-mail autora: brak
Miejscowość: krynica
Data wpisu: 2005-12-29 17:56:49
Strona www: brak
Wpis: Jesteście OK



Autor: XX
E-mail autora: brak
Miejscowość: KRAKÓW
Data wpisu: 2005-12-13 16:10:27
Strona www: brak
Wpis: JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USŁUG TRANSPOTOWYCH KIEROWCY Z CZARNEGO DAFA PANA IRENEUSZA I MAM NADZIEJE ZE ZOSTANIE DOCENIONY



Autor: g
E-mail autora: brak
Miejscowość: brak
Data wpisu: 2005-10-22 14:49:22
Strona www: brak
Wpis: bardzo dobrze mi sie z wami wspólpracowało



Autor: M
E-mail autora: brak
Miejscowość: Warszawa
Data wpisu: 2005-08-29 09:52:48
Strona www: brak
Wpis: a własnie wasza firma z towarem dotarła do Warszawy ;p jakies remonty bloku chyba bedą robic ;p



Autor: Atum
E-mail autora: brak
Miejscowość: brak
Data wpisu: 2005-07-26 13:01:53
Strona www: brak
Wpis: Zakupiłem tam wiele produktów , miła obsługa wszystko na miejscu.



Autor: KLIENTKA
E-mail autora: brak
Miejscowość: brak
Data wpisu: 2004-12-21 09:55:11
Strona www: brak
Wpis: Jestem bardzo zadowolona z fachowej obsługi, moja sugestia dotyczy głównie pracowników magazynu.



Autor: xg
E-mail autora: brak
Miejscowość: brak
Data wpisu: 2004-11-29 14:48:27
Strona www: brak
Wpis: firma ok



Autor: Sabina
E-mail autora: sabineczkam@interia.pl
Miejscowość: Nowy Sącz
Data wpisu: 2004-10-19 08:48:04
Strona www: brak
Wpis: To jest najwspanialsza firma na świecie! Posiada najlepszą wykwalifikowaną kadrę pracowników, przystępne ceny i bogatą ofertę świadczonych usług! Gorąco Państwu polecam!!!



Autor: Stefan Grabski
E-mail autora: brak
Miejscowość: Stary Sacz
Data wpisu: 2004-09-25 14:45:25
Strona www: brak
Wpis: Firma RAMEX jest solidna!



Autor: banita
E-mail autora: banita@xl.wp.pl
Miejscowość: gorlice
Data wpisu: 2004-09-10 10:40:00
Strona www: brak
Wpis: firma jak firma dla mnie BOMBA- żadnych negatywów jej brak- ja będę dalej z nia handlować bo jeszcze się nie zawiodłem-TAK TRZYMAĆ.-pozdrawia stały klient.



Autor: Olek
E-mail autora: olekm@op.pl
Miejscowość: Nowy Sącz
Data wpisu: 2004-08-23 16:16:20
Strona www: brak
Wpis: Cieszę się, że macie taką bogatą ofertę



aktualności :: o firmie :: kontakt :: poznajmy się :: oferta :: godziny otwarcia :: wirtualna firma :: gdzie nas widać :: nagrody i wyróżnienia :: program partner :: opinie :: kariera